Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbesök

Så kom du då ikväll igen,
du talar om för mig vad som gick fel
vad jag borde gjort
och hunnit
Tittar mig stint i ögonen
och säger helt kallt
Idag har du misslyckats
Inte heller idag kunde du vara snäll, go och glad
Så trodde du att du dög
DU SÖG

Lugnt tittar jag på dig och ber dig

ÅNGEST GÅ DIN VÄG.

Jag är för trött.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-27 00:13



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt välskrivet och mättat med känsla! Applåder
2011-01-27

  Bibbi VIP
www.efraim.se 15.1 2011 behandlar detta så vägledande.

2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion