Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rött mot rött

när solen färgas röd
vill jag dricka
mitt vin
jag vill möta rött
med rött
efter det
går vi ner
tillsammans




Fri vers av Myself
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-13 17:55



Bookmark and Share


  Martin VIP
...för den! ...fast första versionen var bäst! :-)
2004-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself