Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Jag är rädd
Rädd för känslan i magen
Som säger att undergången är på väg

Jag är rädd
Rädd för världen
Som spottar och sparkar då man kommer för nära

Rädd för att stanna

Rädslan för att försvinna
övervinner allt

Magkänslan är ärlig
Ångesten kommer stanna kvar
Den ljuger inte och säger
Att allt kommer bli bra

Cigaretten sprakar och
Sänder budskap med sin rök som jag inte förstår
Men känslan är detsamma
Det är aldrig bra att bli tilltalad av rök

Och ingenting verkar vettigt
Bara hårt och kallt
Och de spottar ju närmare jag kommer

Och jag kommer alltid närmare
För att jag inte har något val
För att jag inte kan stanna kvar




Fri vers av entusiasm
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-01-27 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm