Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonen

Visst är morgonen jobbig
Med täcket som borde vara varmt
Lägger sig som en sten över dig
Oförmögen att ta dig loss
Med paniken som brinner i ditt inre
Hjärtat i halsen och eld i lungorna
Visst är morgonen jobbig
Medans kaffet bränns vid
Och frukosten kallnar
Ligger ditt täcke över dig som en sten
Och du vittrar bort
Sjunker in i madrassen
Andas i stötar
Önskar att det fanns hopp




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm