Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKA TROTSA ERAN TRO

Jag ska andas klart igen

Eller kanske inte alls

Jag ska lysa starkare

Jag ska dansa i varje hav

 

Jag ska se på er från det blå

Men det kanske inte är så enkelt ändå

 

Jag ska visa er alla att jag kan

Jag kan vara allt som jag inte är

 

Och jag har lärt mig att önskar man tillräckligt hårt går allt att uppnå

 

Ni ska nog få se

Jag ska trotsa era lagar

Bryta mig ut och andas på nytt

En annalkande frihet

 

Det kan komma så plötsligt

Helt opassande

Det kanske bara knackar på

Du kan inte gömma dig

Du kan inte ens andas

Men jag ska ändå visa er

 

Ja, jag ska trotsa era lagar

Och tyngdlagar och andetag

Jag ska bevisa er fel

Det finns så mycket mer än er

 

Önskar man tillräckligt hårt finns det inget man inte kan uppnå

 

I era öron låter det fel

Era ögon ser inte mer än vad ni är

Men det är inte erat fel

Det är bara så ni har lärt er att livet är

Men visst så finns det mer än det här

Och därför ska jag trotsa era lagar

 

Och titta på er från det blå




Fri vers av entusiasm
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm