Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska du?

Ska du förklara bort mig också
med en diagnos?
Och skriva i dina journaler at jag var halvvägs
till en psykos?
Det vore mumma! Eller hur?
Men galningar är inte dumma,
för att de fångats i bläck eller i bur. Det bör du veta.

Ska du förringa mina argument
kalla dem föråldrade segment?
Bara för att du inte läst dina läxor som du borde?
Jag vet vad du inte läste,
och vad du borde [ha läst].
Så för mig duger inte ordsnoret som du fräste. Logga ut och stick.

Ska du förklara bort henne också
med nåt du lärt utantill
Medan din egen hjärna tiger still?






Fri vers av Janjohan
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-27 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan