Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ som förevigt tillhör mig

Man kan beskriva lycka på många olika sätt.

en tår kan vara så mycket mer än bara sorg.

ett leende kan lika gärna vara falskt.

bara en sak kan nästan alltid vara säker.

den saken är att du är du och din själ äger ingen annan än
du.





Fri vers av angel on earth
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-01-27 18:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth