Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har rock 'n' roll i dina bröst, blues i dina lår. pop i ditt hår och poesi i dina sår



Så nära får aldrig någon gå
jag förstår inte varför
det inte har blivit bra än
jag tittar fortfarande mot himlen
och undrar om du ser vad jag ser
vilket är mest ingenting men jag
undrar ändå

Poeten är en konstnär och
konstnären är en gud
billigt sex är fortfarande billigt
och vodkan är fortfarande dyr
dina ben är fortfarande vackra
och jag känner mig fortfarande ensam

Det känns som att du inte känner mig längre
det är mer än en känsla det är ett faktum
jag ser en spegelbild
som ingen annan kan se och du bryr dig
inte ens längre om den
snälla stå ut med mig

Jag kan se inte klart längre
jag behöver att du spränger
fram ett fönster i min cyniska deprimerade
världsbild jag vill bara kunna se lite ljus
en liten liten stund för att känna värmen igen
som kommer av sig själv inte den som är
framkallad av kemikalier och jag
förstår fortfarande inte varför
det fortfarande inte har blivit bra
det borde ha blivit bra vid det här laget

Varför pratar vi ens om det här
jag är en sjuk person som inte förstår ändå

du sa att du älskade mitt skratt och
mitt sätt du sa att jag var någonting
att hänga i julgranen och jag fräste
och skrek för att jag har svårt att
hantera andra personers känslor
och mest mina egna för att jag har rymt
så länge nu så jag vet inte ens vem jag är längre

fan.

du sa att ibland gråter du och ibland så
bryr jag mig men oftast gör jag faktiskt inte det
så jag vet inte riktigt vad jag ska säga
jag har väl glömt hur det känns

jag har glömt hur det är att vara mänsklig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma