Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ensamma krigaren

Blicka ut i min värld,
sakta släpper jag mitt svärd.

Går ner på mina bara knän
där jag ber om en bättre värld.

Där solen skiner och ger
kärlek till allt den ser.

Låt mig visa den jag e.
så jag kan förklara den kärleken
som jag vill att du ska se.

Synd att ingen lyssnar.
Synd att ingen ser.

Det som den ensamma
krigaren vill ge.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-27 23:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Underbar dikt... en sån ridderlighet märks...
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg