Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(rr)


- Svartsjuk på dina kyssar

du står där
frukten av en perfektionism
lysande bedårande förförande

läpparna putar
fingrarna målar ett
kom

du står där
summan av skönheten samlad
näringsgivande åtrå krossar
min samlade värld

din mun är i maskopi med dina ögon
drömmen dödar mina hederliga tankar

svartsjuk på dina kyssar
syrad av dina närvaro
förälskad av din doft som klär av min kropp

formerna grundlurar min intention
medan min spegelbild hånler åt
de tafatta försök att finnas

min kropp skriker sig hes av längtan av att ingå

fusion

dropparna som formar gemensam biologi
strilar ned för ryggradens skälvande upphetsning

du står där
filtrerar bort all logik
små blickar och
renande höftrörelser

du står där
frukten av en perfektionism
lysande, bedårande, förförande

jag är
svartsjuk på dina kyssar

när de inte når fram




Prosa av Max Poisé VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-28 10:26



Bookmark and Share


  L I V
Ero-romantisk sinnlig sensualism
2011-01-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket sensuell dikt, lockande med vågor av kärlek och aggressiv ilska
2011-01-28

  Blåbäret
intensivt och sugande, verkligen
och hederliga tankar ryms liksom inte här :)
2011-01-28

    ej medlem längre
Snyggt!
2011-01-28

  LenaJohansson VIP
fint och mkt bra
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP