Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare än berg

Det är försent att be om förlåtelse nu
när allt redan är förstört
och fult

Det är för sent att säga ordet Kärlek nu
jag har redan plåstrat om mina sår
sett ärrvävnad bildas

Du är intolerant och illusorisk
Full av drömmar du aldrig kan uppnå
saknar du empati?
Är ditt inre fyllt av dementi?

Jag är starkare än du
på min resa genom haven
Jag har en mindre båt
men jag sitter med säkerhet i fören.
Det är jag som styr min väg
över hav som stormar och ilar kallt
Du bara följer efter, låtsas stark

Men min hud är täckt av ärr
Starkare än berg
Du kommer inte igenom här
Jag stängde en dörr när du sa farväl

Så jag må se missformad ut
som ett tragiskt offer
Men jag står ensam stark

själv i fören




Fri vers av entusiasm
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-28 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm