Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEKNIKENS TRIUMF ÖVER MÄNNISKAN

 

Erövringen har nått sin gräns
där människan inte längre rår,
tiden är nu svår.
Teknikens triumf över, übermenschen
som trodde hon var oslagbar,
vad finns det för svar?
Virituell är nu realiteten
ett matrix är vår vackra värld,
i digital flärd.
Skogens doft och brasans sprak
är endast ett dataprogram
i moderkortets gemak.
Kvinnans runda bak
är av ettor och nollor blott och bart,
då tycker människan att hon är smart.

Erövringen har nått sin gräns
där människan inte längre rår,
tiden är nu svår.

Teknikens triumf över, übermenschen
som trodde hon var oslagbar,
vad finns det till försvar?

Virituell är nu realiteten
ett matrix är vår vackra värld,
i digital flärd.

Skogens doft och brasans sprak
är endast ett dataprogram
i moderkortets gemak.

Kvinnans runda bak
är av ettor och nollor blott och bart,
då tycker människan att hon är smart.

 




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 631 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-28 13:03



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Man går både fram och baklänges och fram och bak men rörelsen tycks ändå vara framåt -:)
2011-01-28

  LassO
Jag trodde du menade vibratorstaven ;=)
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar