Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta

Du dyker upp
ungefär lika ofta
som Jultomten
och av samma anledning

Precis som om du känner
hur mina känslor
börjar sina bort
kommer du tillbaka

Du är försen för det mesta
men i tid för att få
mitt hjärta att slå för dig,
att tro på dig.

DU skänker mig brödsmulor
trots att jag svälter
Du dricker mina droppar av kärlek
men lämnar inget tillbaka


Och jag tror det är
dags för mig
(precis som när jag var sju)
att sluta tro på Tomten

Sluta tro på dig




Fri vers av Sikska
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 07:32



Bookmark and Share


    MessyFingerpaints
Så vackert!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska