Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU - Motstånd


Snödroppen kämpar ur drivan upp
och solljuset som stånkar över bergsryggens kammar.
Nu brann vinterns svaga säkring.
Snödroppen kämpar ur drivan upp

och solljuset som stånkar över bergsryggens kammar.

Nu brann vinterns svaga säkring.




Bunden vers (Haiku) av Stefan Viljehammar
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-29 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar