Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar

Ibland dansar jag när ingen ser
Jag dansar för att flyga
få näring
och för att få springa

Ingen ser
ingen dömer
mina andetag

När jag dansar
och ingen ser




Fri vers av entusiasm
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm