Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN LOTUSBLOMMA

Lotus, Du paradisets vackraste blomma!
Knappast inga ord att beskriva Din skönhet!

Lotus, näckrosen Du uppstår från jordens dy
att försköna och kröna sjöytan.

Osiris, fadern, skaparen - Isis, modern, ursprungen
skaparkraftens symboler. Du har solens energi och kraft!

Min kära Lotus, mina sinnens och min hjärtas fröjd och glädje!
Jag hälsar Dig med lidelsefull jubel!




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-30 08:12



Bookmark and Share


  Connie
Här behövs inga bilder, du beskriver det så vackert!
2014-10-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
L otus när jag såg den
O ch då allra först
T rodde jag inte mitt öga
U nderbar bild från det höga
S å fin att i den kunde man
* sig liksom bara löga...
* Ljuvligt beskrivet av
* Dig! Orden blommar
* till en! Så väl skrivet!
***********************
2011-02-03

  arja savela
Jag läste mellan raderna igen och kom och tänka på Monet!
Fint poetat vännen!
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman