Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan jag inte kan göra själv


Kropp mot kropp
hud mot hud
läppar mot läppar
denna tunna hinna
som skiljer din kropp
från min
utplånas
i den kyss
så total
där mina läppar blir dina
dina läppar blir mina
och vi smälter samman
gör en gemensam resa
vi två, vi en
till en dimension
dit ensamheten inte når




Fri vers av Nic
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-12-10 22:06



Bookmark and Share


  Wretling
Vackert !
2005-12-10

  noname_realmind
Oj va snyggt skrivet! Precis så är det ju.
2005-12-10

  prinscess VIP
mycket vacker dikt
ser kärleken växer fram mellan två människor
bra skrivet
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic