Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charabang Irish cream coffee

Jag tycker om människor som bjuder på kaffe
inte för att jämföra kopparna sins emellan
utan för att njuta varma munfulla droppar med skummad mjölk
prata livet emedan solpärlor studsar på hus och snö




Fri vers av Feminaz
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 14:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Våren närmar sig city..."

Själv föredrar jag dock vanligt kaffe. Kokkaffe.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz