Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILSKA


Ditt röda ansikte
spricker snart upp
som en sol och ner
som en pannkaka.
Lavan kommer ur din
kägla som snart faller
till strikens fest,
och du beter dig uselt,
ropar: piss och pest!
Ligger där på golvet
sprattlar och skriker,
säger att du hatar
runt men håller tunt.
Du gör endast bort dig,
skamligt får du gå.
Det är värst för dig själv,
det kan du väl förstå? 
Ditt röda ansikte
spricker snart upp
som en sol och ner
som en pannkaka.

Lavan kommer ur din
kägla som snart faller
till strikens fest,
och du beter dig uselt,
ropar: piss och pest!

Ligger där på golvet
sprattlar och skriker,
säger att du hatar
runt men håller tunt.

Du gör endast bort dig,
skamligt får du gå.
Det är värst för dig själv,
det kan du väl förstå? 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-30 16:38



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Stark bild målar du här
Ilskan känns
2011-02-01

  Kalle.O
Stark!
2011-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Ilska är normalt.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar