Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden då lugnet infinner sig


Njutningen
dessa små stunder
att bara vara
inga måsten finns
inga förväntningar
inga krav
här och nu
är det jag som väljer
här och nu är
bara jag
bara
jag

bara jag
och tystnaden


bara jag
och natten


bara jag
och mina tankar


de tankar
som jag väljer


och i mina tankar
bestämmer jag


vem jag ska möta
om jag vill möta

däruppe i Alltet




Fri vers av Nic
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-12-10 23:03



Bookmark and Share


  Wretling
Positivt och bra sagt !
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic