Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är inte sanning, det är poesi





Pojkar som du är guld värda
och flickor som jag är inte ens vatten värda

Jag skulle inte göra någonting
för dig alls
överhuvudtaget
för att du är inte värd min uppmärksamhet
jag skulle på min höjd viska
älskling, du är inte bra nog för mig

du kommer aldrig kunna
leva upp
till vad jag vill att du ska vara

och jag kommer alltid
att jämföra dig med något
jag än gång hade
och jag kommer alltid
försöka återgå till det
för att
jag är en dålig människa
och jag är
en fruktansvärd flicka


Jag sa en natt
jag skulle släppa in dig mer
om jag inte vore så jävla rädd för mig själv

för att jag skär i mina armar
jag förpestar min lever
jag utröker mina lungor
och jag smittar mina ådror

det är sån jag är
en gång i tiden var det inte det men

älskling det är bara så
jag skulle aldrig kunna prata om framtiden med dig
för att jag vill inte ha dig där

jag skulle inte berätta om vad mina barn ska heta för dig
för att de kommer aldrig bli dina barn också
de är mina och en man
som lämnade mig och som jag fortfarande brinner för
som jag måste slänga alla bilder på
alla smycken han gav mig
alla klänningar
men

det här är den hemska sanningen älskling
sugar baby
jag klarar inte av att göra det
för att
jag tror att jag fortfarande väntar på att han ska

ångra sig och

jag tror att jag
är förstörd för att jag

läker inte

och


det är bara så det är
så jag är ledsen älskling
men du måste gå för att annars kommer jag att

skära upp ditt lilla fina orörda hjärta
och
äta det
för att jag
har inget eget hjärta
det frös
det stelnade och det
föll ut

det är sanningen älskling
jag kommer aldrig att älska dig för att

jag minns inte hur man gör




Fri vers av Citrusblomma
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-30 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du fångar verkligen känslan i orden... sträckläste utan att andas, bra!
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma