Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland.

Ibland undrar jag om någon tänker på mig.
Om någon faktiskt sitter och undrar hur jag mår.
Om de utan att jag säger något, undrar.

Gör någon det?

Ibland hoppas jag att allt ni säger inte är lögner.
Att lova är ingen småsak,
Löften ska hållas.

Håller ni era?

Ibland önskar jag att jag fick ett tecken.
För då skulle min osäkerhet lugnas.
Mitt hopp styrkas
Min tro förändras

Kan någon ge mig ett tecken?

Tills dess gömmer jag mig bakom fejkade leenden.




Fri vers av cocoo
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-30 23:08



Bookmark and Share


    Fjärilsflickan
Om jag kan ge dig tecken så kan du få så många jag klarar av att ge vännen.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo