Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som speglar vad jag tänker just nu.


So Why....?

Allt är bra. Bättre än på länge.
Idag var en bra dag, så varför måste det förändras?

Jag är glad för din skull, så varför tänker jag på det och vrider och vänder?
Jag bryr mig inte om det, så varför lyssnar jag på varje ord ni sa?
Jag försöker gå vidare, så varför har inget förändrats?

Det är din tur nu, inte min.
Jag bryr mig egentligen inte, det är ett hjärnspel
Och jag kommer inte ur det förens jag tar hand om det.

Svaren förvirrar och hjärnan jobbar konstant med att lätta,

Hjärtat.... Hjälper inte alls.

Och idag var ju en så bra dag!




Fri vers av cocoo
Läst 399 gånger
Publicerad 2011-03-30 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo