Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar mer för varje dag.


. Jag . Saknar . Dig .

I sanningens skarpa ljus, så är jag skyldig.
Jag har gjort så många misstag, trampat på tår och skapat tårar.
Jag har fått en armbåge eller två. Gråtit mina floder.
Vunnit mina strider och förlorat vänner.

Du var min vän.
& jag saknar dig.

Du, med dina galna idéer, gjorde varje dag till ett äventyr.
Du fick en alltid att skratta och lämnade mig aldrig i sticket.
Du höll min hand, genom elden, precis som jag ville hålla din.

Du var min vän.
& jag saknar dig.

Jag saknar våra stunder ihop. De som var längre än nu.
den tiden vi kunde prata i timmar och gunga på våra gungor.
Låta framtiden vila ett tag.
Aldrig kändes framtiden så okej, som när vi var tillsammans.
Nu finns en massa annat.

Du var min vän.
& Jag saknar dig.

Jag trodde alltid att någon skulle komma.
Någon som förtjänade denna fina.
& jag gläds, fast det fick dig att försvinna.
Jag saknar att ha dig nära.
Dela på drömmar och förhoppningar.
Att bara kunna ringa.

Jag saknar dig.
& jag önska du sakna mig.
D.D <3




Fri vers av cocoo
Läst 796 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo