Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm.


Jag tror.

Jag tror på livet, fast livet mig har svikit.
Jag tror på Gud, fast hemskheter med mig leker.
Jag tror på kärleken, fast kärleken har mig sårat.
Jag tror på hoppet, fast hoppet mig har lämnat.
Jag tror på dig, fast du för mig ljuger.
Jag tror på allt, fast utan löften ges mig tillbaka.




Fri vers av cocoo
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo