Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Me acuerdo de ti.


Tiden läker aldrig saknad av kött och blod

Var det sol dagen du sålde en bit av ditt kött och blod...
Stack skuld och smärta dig i bröstet?
Gick du rakryggad därifrån...
Medans hon stod som en hundvalp kvar och hoppades.

Vem förklarade att; lilla flicka du är ensam kvar.
Vem förklarade; dig vill ingen ha.
Hur många nätter låg hon ensam med blöta kinder.
Hur länge hoppades hon på att få komma hem.

Var var du, när den lilla blev sjuk?
Ägnade du henne en tanke.
Minns du din kreation.

19 år är hon om några dagar, livet du gav bort.
Lika ensam som dagen du försvann.
Lika förvirrad, lika blöt om kinderna.

Undrar du hur flickan växte upp.

Vilka kärlekar som steg på hennes hjärta.

Undrar du om hon är lik sin mamma?

Ditt eget kött och blod, har inga minnen kvar.

Allt hon äger är tomheten.




Fri vers av cocoo
Läst 505 gånger
Publicerad 2011-10-02 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo