Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om ånger och annat.


Om, är ett starkt ord.

Var tog all den lyckan vägen?
Var försvann du och jag?
Vem tog bort, all min kärlek,
Och ersatte, med sorg och svek.
Vem gav saknad mig som boning, 
Vad var det, som gick fel?
Hade jag vågat mera,
Hade jag givit mer.
Hade jag älskat mera.
Hade jag, hade jag.

Orden ekar i mitt inre,
Om, vill bli något mer.
Hade jag fått chansen åter,
Hade jag, blivit hel. 

Vem kan leva utan hoppet?
Vem kan leva, på ensamhet?
Var tog all den lyckan vägen,
Varför ersattes det av sorg?
Minnen, utspridda i vardag,
Ensam, lämnad, det är jag. 

När mina ögon dina fattar,
Kommer minnena tillbaks.
Ord som finns, i mitt inre,
Önskar att falla från min mun,
När ska all, denna saknad,
Lämna mig ifrån sitt våld?
Varje dag är nya kamper,
Fylld av hjärtesorg.




Fri vers av cocoo
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-27 00:23



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, så vackert.
Känner igen mig i vissa delar, applåder!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo