Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never.

Aldrig har du varit så långt borta.
Aldrig hade jag trott att du skulle glömma.
Men ändå står vi här, var för sig, utan den andra.

Du säger att du aldrig slutar bry dig, men det har redan skett.
Du sa att du alltid skulle finnas där. Så vad är det som har hänt?

Du sa att om något hände kunde jag lita på dig.
Så som jag sa att du kunde lita på mig.
Men du finns inte där.

Du lever i din egna värld, bortom allt och alla.
Kanske passar du bättre där...

Aldrig har jag varit så långt borta ifrån dig.
Är det här slutet som vi pratat om?
För jag har försökt behålla dig, men du släpper min hand.

Jag trodde vi stod på liknande platser, men du räknade aldrig mig dit.
Jag trodde vi äntligen var på samma sida, men jag hade fel.

Nee, aldrig har du känts så långt borta.
Och jag fick inte ens ett farväl.




Fri vers av cocoo
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cocoo
cocoo