Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så´n är jag

Misstag begår jag
oupphörligt


Eller rättare sagt
visst beteende upprepas 


Varje gång tror jag att  
jag blivit vis av erfarenheter


Tror att det var sista gången
att jag ska ändra mig


Men sanningen är att
det är sådan jag är


varken bättre
eller sämre


så jag får omvärdera
och sluta benämna


min handlingar
som misstag


Det är ju jag


så´n är jag
varken bättre eller sämre

 




Fri vers av Nic
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-12-10 23:21



Bookmark and Share


  Wretling
Stämmer s¨bra :)
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic