Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är värdelös på titlar




jag älskar lila röster som smeker väggarna
tomma löften som lovar
att det kommer att bli bra snart
bara du finner svaren längst ner i flaskan
de finns i slutet av jointen

Ana viskar varje dag
kom till mig
denna gång ska jag inte göra dig illa
jag lovar
jag ska bara
skära lite

öppna ditt hjärta
ditt sinne för mig
så gör jag det bra
ta din tid
drick klart

Glöm vem du är
det finns ingenting att glömma
du har ändå inte hittat det

vissa minnen
är till för att glömmas
en flaska vitt vin

det finns inget jag längre
det finns en kropp som droger
och sjukdomar har förstört
det är allt som finns

jag tackar bara gud att jag har mens igen
så länge den stannar
finns det fortfarande hopp

en dag går det nog att bryta sig fri
jag har sagt att jag ska sluta röka sen i somras
jag suger fortfarande på mina cancerpinnar

jag vågar inte
ta bort ännu ett tidsfördriv
jaga bort ännu en demon

uppsala i mitt huvud
och frankfurt i mitt hjärta

jag vill
växa upp
bli fri
kunna berätta för mina barn om
hur det var att vara ung
när jag var det
aldrig berätta varför jag har ärr i armen
bara laga mat

Ana viskar varje dag
kom till mig jag gör dig till min
hon tror att det duger

men nej
det gör inte det längre




Fri vers av Citrusblomma
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma