Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack

 

Tack du min vägledare
tack du min beskyddare
tack du min skapare


du som tar så väl hand om mig
leder som den oseende varelse jag


du som öppnar mina sinnen
försöker väcka mig


tack du som aldrig tröttnat
du som aldrig överger mig


alla de gånger jag förrått mig själv
inte tagit mig uppgift här i livet på allvar
inte förstått att sådan du skapat mig, är jag menad att vara





Fri vers av Nic
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-12-10 23:53



Bookmark and Share


  rebecca d
tack du som aldrig tröttnat
du som aldrig överger mig

är det inte härligt??

sådan du skapat mig, är jag menad att vara :)
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic