Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar efteråt

Kindkyss
inmutar dig

intill dig
får jag vila

vid dina bröst
vilar mina

din röst viskar
i mitt öra

något om vår kärlek
alldeles nyss

du tystas
av min kyss




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-31 12:48



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Ljuv stämningsfull vacker dikt om "kyssar efteråt". Så ömsint i sitt uttryck...den är som bomull mot själen och med en mild erotisk känsla i sig...som gör den speciell och läsvärd. Bra!
2011-03-11

    ej medlem längre
denna var härlig..
2011-02-05

  Ninananonia VIP
:) Kärleksfull:)
2011-02-02

  Gigi
Mycket vackert!
2011-02-02

    ej medlem längre
härligt slut

du tystas av min kyss
2011-02-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart skirt kärlekspoem
Tycker mycket om din fylliga enkelhet
2011-02-01

    ej medlem längre
Mmmm...så extraordinärt sinnligt och livsbejakande
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP