En dikt till färgspectrumdikterna.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till färgspectrumdikterna.




BRUN

 

En ram
                                     kaffemugg på bord
                                              mörk choklad
    högtalarsladdar
torkade fjolårslöv
mönja
                        förättat tarv
          ss-rockar i
                                   andra världskrig
jord
                      lera
     bark
                                           pilfinkshjässa
               gitarrhals
                                                          dina älskande ögon

En ram 
                                    kaffemugg på bord
 
                                             mörk choklad
    högtalarsladdar

torkade fjolårslöv





mönja 
                       förättat tarv
          ss-rockar i 
                                  andra världskrig



jord 
                     lera
     bark
                                           pilfinkshjässa
               gitarrhals
                                                          dina älskande ögon

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 13:19



Bookmark and Share


  LassO
mer än fyra nyanser.... av...
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar