Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var nog Guds mening att mitt liv skulle bli som det är
men jag valde nog fel tankar om vad som hänt mig
och försöker göra en omvärdering



Dikten till Mig


Ville skriva en dikt till mig själv
en dikt om kärlek och acceptans


Ville skriva en dikt om förlåtelse
att förlåta gärningar, ord, tankar


Ville skriva en dikt till mig själv
där jag förlåter mig själv


för allt lidande jag utsatt mig för


Valet var ju mitt att betrakta händelserna
som lidande inte som erfarenheter




Fri vers av Nic
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-12-11 00:20



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket insiktsfull dikt
bra skrivet
vård en klar femma
2005-12-11

  rebecca d
vilken insikt!!

"erfarenheter blir bara dåliga om jag inte lär mig ngt av dem" eller liknade har någon vis person sagt....

sett ur ett gudsperspektiv är ju allt fylld med mening om jag låter Honom..:)
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic