Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dum


råkade snatta
på bolaget igår

en halva whiskey
den gick åt

och jag åt
inget

så ackompanjerat
av 4 öl
blev jag lite snurrig

fyllehungrig

en gnutta nedstämd
och upprörd

köpte några cider
idag
under väktarens
bevakning

svart jacka
mustasch

brun mössa
och skäggstubb

tog jag det
dumdristiga belutet
att betala

för vodkan













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-31 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP