Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


det var inte i hans avklädda kropp
han blottade sig


det var i ögonen
då hans blick


vågade
möta
min


och vi gemensamt
såg in i varandras själar
utan rädsla




Fri vers av Nic
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-11 01:11



Bookmark and Share


  Rublev
stark och sann!
fint diktat!
ofta är det nog så att rädslan viker först när vi vågar fortsätta att se på varandra, trots att vi är små rädda människor...
2005-12-11

  mariann
"och vi gemensamt såg
in i varandras själar
utan rädsla"

vackert!
2005-12-11

  rebecca d
det var inte i hans avklädda kropp
han blottade sig


det var i ögonen

ljuvligt!!
2005-12-11

  Per Rydberg
Mycket vacker, skir bild
av ögonblicket i gemenskap!
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic