Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nota bene ingen bagatell!

Nu har jag min vän på Hemmet
nota bene, fin plats där
men jag känner ändå klämmet
nota bene, tomt bröst här
är dock nöjd han får god vård
nota bene, hör mig Lord!

Ja vårt liv har blivit annat
nota bene, lite svårt
vännen önskade jag stannat
så när jag går känns det hårt
aldrig mer så glad eller säll
nota bene, tomt var kväll!

Låter ändå detta vara
men nota bene, har dock koll
att läget vi skall klara
inte ge oss något groll
utan livet gott skall rinna
för nytt plus kan vi finna!





Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 06:34



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet om vård i särskilt boende. Jag blir så fascinerad av dina vardagsnära texter.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt