Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enstöringen

 

enstöringen

tog plats på scen

sjöng för alla




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-01 12:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-02-03

  Sonja Sidorow Lapington
ensamhet som hörs i universum kramar Sonja
2011-02-03

  Nina V A
gillar motsägelsen i den här och hur allt inte behöver som vi dömt, gott
2011-02-02

  Deva
Ler;-))
2011-02-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ha
finfin
vacker
2011-02-01

  thyra
Om enstöringen bara får välja själv, kan han nog både det ena och andra, troligen till allas glädje. Fina bilder får jag här :)
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP