Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel


finns du kvar?
håller du fast i mig även nu?

när skräcken gjort mig stum och tankarna äter som gamar på min tro
när ögonen slås ner och inte vågar möta dina
finns du kvar?

när din bortvända rygg säger mig saker du inte säger med ord
när den där klangen i din röst är förändrad
finns du kvar?

när vet jag om det brustit?
när vet jag om gränsen är nådd?

ingen försäkran, ingen garanti

bara dessa försiktiga kliv över nattunn is

ett ord i taget, ett andetag

och tiden ger svar




Fri vers av Karl den store
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-01 12:57



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Enormt bra.
*applåderar vilt*
2011-03-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Obesvarade frågor
kan få en galen
Känner igen mycket
Tack
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store