Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som har läst texter av mig i många år vet att jag aldrig har kunnat erkänna min kärlek för kvinnor. Nu har jag äntligen gjort det


Kärleksliv i en blomsterbukett





Den första flicka jag tyckte om
var när jag var åtta år
det var exakt som vilken kärlek som helst
när man är åtta år

Den första flicka jag älskade
jag har så svårt att beskriva
det enda jag kan säga är
hon var vacker
hon var vacker på alla sätt
kroppen, själen, håret
framför allt håret
hon ärrade mig och mitt hjärta
kommer alltid att dunka för rödhåriga

Hon försvann från mig
jag vet inte riktigt hur men sen

var det bara män

Jag ser inte längre någon skönhet
i män
de har skadat mig för mycket

jag såg en kvinna på ett badhus
hon hade grön t-shirt
rött hår
beiga hot pants
hon blev
min drömkvinna

Jag skrev
under många långa nätter
om den första kvinnan jag någonsin älskat
jag skrev noveller om henne
jag skrev dikter om henne
jämt
aldrig någon annan
bara hon

Hon försvann från mig
jag vet inte varför
vi brukade prata dag och natt varje dag och natt

försvann hon
och jag
vet inte varför




Det finns en kvinna
som har charmerat mig
hon är
fin
på alla sätt
hon tycker inte om Star Wars
men jag kan kanske
leva med det

Det finns fortfarande män
som har min uppmärksamhet
det finns en mystisk pojke
en drog pojke
en ovetande pojke

Men jag
har inte längre tid för män

För att jag har äntligen berättat
för alla jag känner
för min mamma
att jag har en kärlek för kvinnor
och det känns faktiskt
fantastiskt




Fri vers av Citrusblomma
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-01 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma