Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

I mitt hjärta har himlen landat. Där finns en landningsbana för nedfallna himlar.

I sitt sällskap har den solen och månen. Och rent av alla Guds änglar.

De slår bo i mig. Finner ro i mig. Och himlen lägger sitt varma täcke om mig.

I mitt hjärta ska himlen stanna kvar. Jag bygger en hangar för kvarstannande himlar.

För månen och för solen och för alla Guds änglar.

Himlens paradis landsteg just hos oss, i denna stund, här på jorden.
















Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-01 22:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker poesi. =)
2011-03-16

  Piraya
Måleriskt vackert.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist