Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon





Dags för små grannar att stiga opp,
centrifugen står på det torraste dropp.

Skvalpar gör byket, i trötthetens trumma,
drömmer om nybakad bulle med mumma.

Sen ska det hängas glatt hej å hå!
tror minsann tå-ringen fastnat på tå.

Aj, aj, för bövelen, tar mig en lur,
byket må färgas och jag sjunger dur.

Säger med detta, bye och farväl,
strålande morgon är ej till besvär.






EM/2011




Fri vers av Madjori
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori