Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som en gång var enkelt

Allt var så naturligt
Som en fågelsång
Eller en puppa som brister
Allt var så naturligt och enkelt

Sen kom hösten
Med regnet och åskan
Och vi flöt lite längre isär
För varje dag
Men det kändes naturligt
Att flyta sådär

Sen kom vintern
Med stormar av is
Och hala gator
Och ingenting var naturligt mer




Fri vers av entusiasm
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm