Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljuger lika bra som tårar

Kommer du ihåg när ljusen tändes i ditt fönster,
kommer du ihåg när du lekte med världen?
Kommer du ihåg att jag stod utanför
tittade in på din fantasivärld
där du gömde dig i trygghet

jag frös i regnet
mina kläder klibbade
men jag tittade in på dig
och jag visste att vad som än händer
var betydelsefullt för mig.
Jag trodde att jag kände dig
och du trodde att du kände mig,
men vi var främlingar för varandra
på upptäcksfärd mot det oändliga.

Utan och innan är inte bara ord.
Det är en föreställning
om exakt hur saker skulle vara.
men om du är innuti mig
så förstår jag att du vill ut ur mig
in i värmen
ut från kylan.

Men det ekar så tomt
och kylan blir så fruktansvärd
för om du var i mitt skinn
så var jag också i ditt

Nu finns det ingen fristad
trots att isen smälter
så blir det en dans
två steg fram
tre steg bak

jag saknar din värme
som var det enda som kunde hålla mig varm
Nu bygger jag en stad av is
där kan du inte komma in
det är en one way ticket
du har redan förbrukat din.




Fri vers av entusiasm
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 13:13



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Bra skrivet men sorgligt
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm