Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyende känsla

Långsamt
Du gick över en motorväg
Du sa:
”Jag behöver inte den här stan”

Du såg tillbaka på din tid
Du levde i panik
Du gick med krökt rygg
Tyngd under din börda

Du lämnar kvar oläsliga brev
Skrivna i barndomens svek
Du skrev dina dagböcker fulla
Om drömmar ouppfyllda

Om att åka till ett annat land
Se Paris, Rom och Grekland
Om en desperat flykt
Om att ramla omkull

Planlöst irrande
Du gjorde dina nära förvirrade
Då du pratade om att dra någon annanstans
Dom gjorde sitt bästa för att du
Aldrig skulle märka
Hur mycket du missade

Tanken fanns kanske alltid där
På att bara dra iväg
Lämna allt bakom dig
Lämna alla andra till
Att ruttna här




Fri vers av entusiasm
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-02 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm