Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek eller dumhet

Känner mig elak,

Känner mig elak för att du älskar mig.

Du kunde ha hittat någon som var frisk, som var utan tumör. Någon med en frisk hjärna.

Du säger att det inte spelar någon roll, att det är okej. Du säger att detta bara är en del i mitt liv som snart är förbi och snart är allt bra igen.

Men, vad händer om det inte blir okej. Kommer du stanna då? Kommer du, min kärlek, att försvinna då?

Jag älskar dig av hela mitt starka hjärta men känner mig elak för det. Vet att du säger att du bara vill ha mig. Att du struntar i om jag är frisk eller inte för det är mig du älskar och inte min "hälsa".

Du har ett hjärta av guld och jag hoppas innerligt att du väljer att stanna oavsett. Men endast om du är lycklig.

Jag Älskar Dig!




Fri vers av Katten
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-02 21:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kärlek.
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten