Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storskogen

skogsdungen bakom huset
oändligt stor
ingen har klarat sig
igenom
bara den lilla riddarpojken
med bågen spänd
Han har klarat det
utan en skråma




Fri vers av Myself
Läst 278 gånger
Publicerad 2004-07-13 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself