Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Wild West

Den lycklige jägaren från Lilla Edet
sköt fem gäss innan de nådde redet!
Var de vilda då,
fråga folk honom så...
Inte alls men ägarna blev det...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 15:51



Bookmark and Share


  ULJO
Där fick du till det igen
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt