Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är så fruktansvärt stark, min vän


Min krigare

Varje öga måste se en tand
för varje lärdom
kommer en andra chans

Alla gånger du grät i smyg
gömd bakom väggar av glas,
jag såg dig alltid,
och du borde ha rest dig upp
och skrikit

skrikit att du är
guld värd
mer än det här
som får dig att gråta
bakom väggar av glas.

Skrikit att du är
starkare
bättre
vildare
och klarar allt
som den krigare du är

borde du inte ha gett ifrån dig
segerrop
istället för
tårar av glas




Fri vers av entusiasm
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-02-03 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm