Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Du kom i min ensamhet
du lyssnade på mig
du lät mig gråta
jag grät
jag grät
och jag grät
tröstlöst,
jag nästan kvävdes av tårar.
Till slut blev tårarna torra!
Du tittade på mig,
du räckte mig din hand.

Du frågade mig:
räcker jag till?
Jag visste inte, vad svara till dig.
Jag tvekade
Jag hoppas att du räcker till,
jag vet inte ännu.
Ingen återgång till det förra
existerar.
En ny början tar tid.
Jag har besökt livets skärseld,
jag har genomgått livets mangel.
Klarar jag mig med dig?




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 18:27



Bookmark and Share


  LassO
lyckan är inte vad nån annan gör för och med dej, men det hjälper väl till att skapa den, förutsättningen för lyckan ökar ;=)
2011-02-06

  aol
en genomgripande stark text om ömhet och tillit
2011-02-04

  walborg
Så fint skrivet - en skir och vacker väg mot ömsesidighet.
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman